Welkom bij WSV IJsselmuiden

WSV IJsselmuiden

- Vergeet niet de laatste nieuwsitems te lezen, je vind ze onder HOME→Nieuws

- Onze mooie haven is weer open voor passanten.

De jachthaven van WSV IJsselmuiden is gelegen in het gelijknamige Overijsselse plaatsje. Vanuit deze gezellige verenigingshaven kun je zowel stroomop- als stroomafwaarts fraaie natuur en steden bezichtigen.

Aan de IJssel, nabij Kampen kun je hier bijvoorbeeld naar het IJsselmeer, Ganzendiep, Kattendiep, of Ketelmeer varen. Je vindt de haven iets ten zuiden van de Stadsbrug langs de Zwolseweg.

In de haven zijn zo`n 80 ligplaatsen waarvan een deel voor passanten beschikbaar is. Het terrein is afgesloten met een hekwerk en je vindt er naast sanitair een afvalcontainer. Op loopafstand vindt je in IJsselmuiden of Kampen diverse horecagelegenheden en winkels.

WSV IJsselmuiden 2021-3-24 19.22