Aanvraagformulier winterstalling wsv ijsselmuiden

(locatie Kamperzeedijk 12 te Grafhorst, voormalige loswal)

1: Het kranen en gebruik van de winterberging geschied op eigen risico. 2: Vuil dat bij schoonmaken en tijdens werkzaamheden vrij komt dient u zelf direct af te voeren.3: Betaling van kosten van het kranen en te water laten van de boot en stalling op de winterberging worden verrekend door de penningmeester door middel van een rekening. 4: De boot gaat niet in of uit het water als de rekening niet vooraf is betaald. 5: Gasflessen mogen tijdens de periode van winterberging niet aan boord zijn of op de winterberging aanwezig zijn. 6. Het is verboden om op Zon‐ en Feestdagen te werken aan u boot op de winterberging.

Indien stalling van de boot ergens anders plaats vindt dan op de winterberging is het mogelijk om gebruik te maken van de kraan bij de locatie van de winterberging. Alleen gebruik maken van kraan JA /NEE Het is niet toegestaan om naast de winterberging de boten te stallen.

Bij slijp en laswerk dient men dit duidelijk aan te geven i.v.m plaats op winterberging. Lassen en slijpen: JA / NEE

Verder bepaling voor stalling winterberging: 1: Het kranen en gebruik van de winterberging geschied op eigen risico. 2: Vuil dat bij schoonmaken en tijdens werkzaamheden vrij komt dient u zelf direct af te voeren. 3: Betaling van kosten van het kranen en te water laten van de boot en stalling op de winterberging worden verrekend door de penningmeester door middel van een rekening. 4: De boot gaat niet in of uit het water als de rekening niet vooraf is betaald. 5: Gasflessen mogen tijdens de periode van winterberging niet aan boord zijn of op de winterberging aanwezig zijn. 6. Het is verboden om op Zon‐ en Feestdagen te werken aan u boot op de winterberging.

Sinds 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. De gegevens op dit formulier zijn enkel bekend bij de leden van het Algemeen Bestuur van WSV IJsselmuiden en worden niet gedeeld met derden.